duminică, 3 iulie 2011

Parere

Eu cred ca oamenii au cel mai greu rol pe pamant.Iubesc,urasc,rad,plang,sufera,suspina.Mai cred ca suntem suflete puternice pentru a primii acest rol  pe pamant,dar tot odata foarte simple.Mereu iubim ceva ce nu putem avea,uram cand ar trebuii sa iubim  si plangem cand viata noastra ar trebuii sa fie tot un zambet.As prefera sa nu fac parte din aceste suflete puternice si sa fiu un suflet slab.O floare,poate,care tanjeste dupa lumina diminetii ca si noi dupa iubire,ce se hraneste cu apa cum ne hranim noi cu fantezii,o floare mica dar atat de importanta.Una ce impartaseste fericire prin simpla si necomplicata sa existenta.Dar sunt doar un suflet puternic intr-un corp slab.

9 comentarii:

 1. Chiar daca uneori luam asta ca pe un dezavantaj exita si lucruri care ne fac sa iubim ceeea ce suntem..

  RăspundețiȘtergere
 2. Uneori exista oameni care ne fac ceea ce suntem,daar acuma sincer habar n-am.Starea asta parca s-a lipit de mine si nu-mi mai da drumul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai esti o floare, in interior esti puternica, iar la interior esti firava precum o floare. Am dreptate?:>

  Multumesc mult pentru vizita>:D< Pupici

  RăspundețiȘtergere
 4. sampon + balsam :)) esti o persoana minunata >:D< si meriti tot ce este mai bun :) si da esti ca o floare, o floare mica, dar foarte zambitoare >:D<

  RăspundețiȘtergere
 5. am o intrebare : de ce uraste omul?

  RăspundețiȘtergere
 6. Mada raspunsul la intrebarea aceasta nu-l am eu,cum si aceasta postare e doar o parere de a mea.Daar sincer sa-ti spun CRED ca omul e invidios atunci cand nu are ceva,iar aceasta invidie treptat se poate transforma in ura.

  RăspundețiȘtergere
 7. nu este adevarat, nu stie nimeni de ce uraste, nu exista un raspuns fix la aceasta intrebare, iar invidia se maturizeaza in timp si dispare doar daca muncesti si vrei sa ai acel lucru

  RăspundețiȘtergere
 8. Mada cum am spus si in comentariul anterior raspunsul nu-l am eu ci mi-am dat cu parerea la intrebarea ta,precum fiecare om isi are propriul raspuns la aceea intrebare.Dar dupa parerea mea fiecare om stie de ce uraste si ce uraste pentru ca ura o naste omul si tot el o stinge.

  RăspundețiȘtergere